Extracurricular Activities for International Students

To international students,

Kanazawa University International Student Center provides 3 extracurricular cultural activities (Tea Ceremony, Calligraphy, Flower Arrangement) for international students.
If you are interested in, please check the attachment for the details.

extracurricular_2015autumn.pdf

신착정보