Applications for Kanazawa University Short-term Exchange

Please find the guidelines and application forms for Kanazawa University Short-term Exchange Program (2018-2019).

These programs are designed for students from the institutions that have an exchange agreement with Kanazawa University who intend to study at Kanazawa University for a period of more than six months up to one year. While remaining enrolled at their home institutions, they study in a non-degree program at Kanazawa University for the purpose of taking credited classes or participating in independent research under the guidance of a supervisor.

1. Application Deadlines

Application documents should arrive at our university by

November 20, 2017: for Program C, D and E (beginning in April)

February 28, 2018 : for Program A, C, D and E (beginning in October)

2. Application Procedure

Program A, C, D, E
The application form should be sent by email to st-exch@adm.kanazawa-u.ac.jp in Excel format, together with additional documents in PDF format.
Program B

Regarding the application form for Program B, we will send it to you around the end of December 2017 (It depends on the announcement by Japanese Government.).

The application documents should be sent by post. In case it is difficult to meet the deadlines, please fax the applications first prior to the deadline, and send the original documents by express mail later.

Guideines>

Guidelines(EN)

For Program A, D, E >

Recommedation / Certificate of Enrollment