About Chaki(Tea bowl) Exhibition

To All Students, Faculty and Staff

The International Student Center of Kanazawa University has been offering courses as well extracurricular activities for the international students to come in close contact with the traditional culture in Japan. In this exhibition, we proudly introduce you to the works of art created by the international students in such opportunities. The Ohiyaki teabowls made under the guidance of Professor Toshio Ohi will be exhibited.

On June 24, a tea ceremony will also be conducted by the international students.

We look forward to welcoming you on this special occasion!

Date: June 20 (Tue.) --- June 25(Sun.)

Place: Ishikawa International Exchange Salon(1-8-14 Hirosaka, Kanazawa, Ishikawa 920-0962)

Organizer: International Student Center, Kanazawa University

Sponsor: The Hokkoku Shimbun

Flyer - 2017 Chaki and Shodo Exhibition Art Created by International Students