Extracurricular Activities for International Students

To international students,

Kanazawa University International Student Center provides 2 extracurricular cultural activities (Tea Ceremony, Flower Arrangement) for international students.

If you are interested in, please check the attachment for the details.

【Note】Before applying for these activities, check your timetable and confirm you don’t have any class at the same time.

extracurricular_2017spring.pdf