Kanazawa University International Student Center offers Japanese Language Program each semester throughout the academic year. This program is offered to all international students who study in Kanazawa University.

Registration of the Integrated Japanese Language Program for the 2017 spring semester will be from March 27 to April 28.

All students who wish to take a Japanese language courses must apply online through the IJLP Course Enrollment System.

If you will be taking the Japanese language courses for the first time, you must take the orientation and placement test first.

For more detail, please follow the link below;

JAPANESE LANGUAGE PROGRAM FOR SPRING SEMESTER 2017 *(English follows Japanese)