DEAi-Kanazawa 2017

Please find the guidelines and application forms of Discover and Experience Art in Kanazawa JAPAN (DEAi-Kanazawa).

“Discover and Experience Art in Kanazawa JAPAN” (DEAi-Kanazawa) is facilitated by Kanazawa University (KU) in collaboration with Kanazawa College of Art (KCA).

We are inviting approximately 10 students from selected institutes from the U.S., Europe, Australia, Asia to participate for 3 weeks from 19 June - 7 July, 2017.

This program provides participants with the opportunity to experience Japanese arts and culture through visits to various institutions in and around Kanazawa, where different crafts will be introduced and hands-on workshops given. We are also offering Japanese language lessons at Kanazawa University and student exchange opportunities with students from both Kanazawa University and Kanazawa College of Art.

Application Deadline : March 31, 2017

Course guide

Application form