Extracurricular Activities for International Students

To international students,

Kanazawa University International Student Center provides 2 extracurricular cultural activities (Tea Ceremony, Flower Arrangement) for international students.
 If you are interested in, please check the attachment for the details.

extracurricular_2016autumn.pdf