Application for Japanese Language and Culture Program at Kanazawa University(Program B)

Please find the guidelines and application forms of Kanazawa University Japanese Language and Culture Program (2016-2017.)

This program is designed for students from the institutions that have an exchange agreement with Kanazawa University who intend to study at Kanazawa University for one year.

It aims to provide students from overseas with an opportunity to improve their proficiency in Japanese language and to deepen their understanding of Japanese culture and society.

• Course guide
  • Guidelines for applicants
  • Application form
  • Instruction for Application form