KUSS2015

Kanazawa University International Student Center will hold Kanazawa University Short Stay Program (KUSS 2015) from December 2015 to January 2016.

This three-week program is open to the students of the institutions in the US listed below and consists of Japanese language classes and various Japanese cultural activities including a home stay with a local family.

Note that this program has been approved by JASSO (Japan Student Services Organization) in  previous years, so the JASSO scholarship might be offered up to 15 participants.

For more details, please see the brochure. We’re looking forward to welcoming you!

Institutions eligible for the program: College of William and Mary (Williamsburg, VA), Illinois College (Jacksonville, IL), Lehigh University (Bethlehem, PA), SUNY, Buffalo (Buffalo, NY), SUNY, New Paltz (New Paltz, NY), Tufts University (Medford, MA), University of Nevada, Reno (Reno, NV), University of Pennsylvania (Philadelphia, PA), University of Wisconsin, Madison (Madison,WI), Wagner College (Staten Island)

Application Deadline: September 4, 2015

KUSS2015 Brochure (2015.04)

KUSS2015 Application (2015.04)